Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Het park ligt net achter de duinen, op slechts 700 meter van de kilometerslange Noordzeestranden. Tussen Hoek van Holland en Scheveningen.

De verschillende typen vrijstaande duinvilla´s, gebouwd in Caribische stijl, hebben vrijwel allemaal één of meerdere veranda´s. Dit park, gelegen in het Westland, ademt een sfeer uit van luxe, rust en schoonheid, terwijl bruisende steden als Rotterdam en Den Haag binnen 35 autominuten te bereiken zijn. De duinvilla´s liggen in een fraai groengebied, aan de rand van de duinen.

Omgeving
Vanuit het park wandelt u over een schelpenpad naar strand en zee. Hier bevinden zich enkele strandpaviljoens, waar u een lekker hapje en/of drankje kunt nuttigen en van het mooie uitzicht kunt genieten.
Voor wandel- en fietsliefhebbers vormt de omgeving van het Duynparc een ideaal gebied om tochten te maken. Zo kunt u fietsen door en langs de duinen van Hoek van Holland tot aan Kijkduin en strandwandelingen maken langs de Noordzee.

Noordzeestrand, Zuidhollands landschap, wandelen en fietsen? Dan bent u bij Duynparc de Heeren van ’s Gravensande aan het juiste adres.

Meer informatie of reserveren?

Zoek & Boek