Parkbeheer

Met een warm welkom, een vlotte en gedegen dienstverlening (van welkomstpakket tot fietsverhuur) en actuele kennis van alles wat er in en om het park gebeurt, vormt de receptie het kloppend hart van uw park. De juiste bemensing is dan ook cruciaal om uw gasten te binden.
Eazzis biedt uitstekend getrainde en representatieve vaste én tijdelijke medewerkers.
Met hen als de vertrouwde gezichten van uw ontvangstbalie zorgt u ervoor, dat uw gasten keer op keer met plezier terugkeren.
Eazzis signaleert, onderhoudt, en verbetert waar nodig. Samen met onze leveranciers en specialisten in tuinonderhoud en technische  ondersteuning bieden onze bekwame en gekwalificeerde krachten maat- en vakwerk voor ieder park.
Eazzis bewaakt de kwaliteit van uw park op alle fronten. Zo weet u zeker dat u blijft voldoen aan alle wettelijke én markteisen. Eazzis biedt ondersteuning met advies op maat en als uitvoerder. En wilt u weten waar u staat? Met Eazzis Mystery Visits blijft geen knelpunt verborgen.
Eazzis ontzorgt. Dat geldt ook voor uw boekhouding, uw personeelsadministratie en ICT aangelegenheden. Waarom zelf het wiel uitvinden, als u met Eazzis beschikt over een netwerk van ervaren specialisten die u een passend antwoord kunnen geven op al uw vragen?
Eazzis biedt u substantieel inkoopvoordeel met de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor o.a. schoonmaak- en keuringsdiensten, groenonderhoud,  producten voor het algemeen parkbelang en verhuur van producten en diensten zoals bedlinnen en fietsen.
Doordat we werken met meerdere leveranciers binnen bepaalde productgroepen is het aanbod zeer gevarieerd. Ook als privé-eigenaar profiteert u van inkoopvoordeel op allerhande (klein) inventaris .
Bent u projectontwikkelaar en kunt u voor uw toplocaties en de exploitatie ervan wel een scherpe blik en goede ideeën gebruiken? Eazzis helpt u ontwikkelen en bouwen met een vooruitziende blik. Ook als u vragen heeft over het management van uw bestaande locatie biedt Eazzis uitkomst. We adviseren u graag over het verhogen van efficiency en rendement, informeren u over trends en bewegingen in de markt en bekijken samen met u wat wenselijk en mogelijk is. Zo blijft geen kans onbenut.